top of page

IVA TODORIĆ POSTAVILA PUTOKAZ ŽIVOTA U SVOJOJ KOLIBI

Iva je uzela table i na njih otisnula važne joj riječi, poput Vortexa

Mir, ljubav, vjera, sreća, zahvalnost, čarolija , bajka, obilje, poljubav, nada, zagrljaj i blagoslov riječi su koje Ivi Todorić, znače sve.


Otisnula ih je na putokaze i sa prijateljima postavila na veliki stup ispred svoje kuće u Ravnoj Gori, tzv. Čarobne Kolibe - Magus Tabernus. Objekt Čarobna koliba, piše booking.com udaljen je 26 km od Fužina i nudi besplatno privatno parkiralište. To je vikendica koja ima 4 zasebne spavaće sobe, kupaonicu i dnevni boravak. U sklopu objekta dostupna je i sauna. Gosti se mogu opustiti u vrtu, uz vanjski bazen, na terasi za sunčanje ili u zajedničkom salonu.


7 dana boravka u Ivinoj kolibi za dvoje odraslih i dvoje djece iznosi 59.425 kuna. Cijena uključuje poreze i naknade.

Raskošna koliba tako će od sada imati i Ivin putokaz, koji na sebi ima i riječ Vortex, termin koji je u javnosti popularizirala motivacijska govornica Ana Bučević. Iva je javno više puta isticala o pozitivnom utjecaju Aninih seminara i Vortex putovanja.


Podsjetimo, mnogi koji se bave prakticiranjem Zakona privlačenja mogu naići na termin Vortex, a Ana Bučević ovako ga je objasnila:

- Prije svega, mi smo vibracijska bića, mi vibriramo, mi smo energija. Svojom vibracijom privlačimo određene stvari u životu, ljude, događaje, sve…Vortex je zapravo vrtlog jedne pozitivne energije koja se nalazi na jednoj drugoj dimenziji. Tu se nalaze svi naši snovi, naše želje, jedna predivna “drugačija” stvarnost. Kad se osjećate dobro, stvari iz vašeg Vortexa vam dolaze, a biti u Vortexu znači biti sretan.



bottom of page