top of page

IVA ŠULENTIĆ: MIJENJAM GRAD

U Borisovom zagrljaju

Lijepa TV voditeljca Iva Šulentić (37) uživa u slobodnom vremenu, kad god ne snima emisije na svojoj matičnoj televiziji HRT. Tako dane provodi u druženju s prijateljicama, ronjenju, jedrenju, ali i nastupu u prijateljevom spotu. U spotu Predajem se tebi autora Borisa Štoka, prepustila se laganom plesu, trčanju po travi ali i emotivnom zagrljaju s Borisom...

- Moja divotica! Lijepa si. Fantastična pjesma i odličan video. Dobri, mazni i lijepi jako. Ajmee. Iju. Tako senzualno !!! Sexy!! Mmmmm very sexy - komentari su Ivinih fanova na čini se vrlo dobro pogođen spot.

A kada uživa u prirodi, Iva se posve prepušta trenutku, pa je tako nedavno poželjela zamijeniti Zagreb za Dalmaciju, kako bi uživala uz masline. - To je bar lako - poručio joj je jedan pratitelj, a Iva se nauživala mirisa, mira i opuštene atmosfere Uvale Ždrilca na otoku Hvaru.


Njenu emisiju Kod nas doma, koju radi sa Barbarom Kolar, možete gledati svakog dana u tjednu na HRT1, od 17:20 do 18 sati. - Žene iznad 35 pa rade na HRT. Stvarno je za proslaviti. Držite se i želim vam uspješnu sezonu - poručila im je jedna od gledateljica.

bottom of page