top of page

IVA ŠULENTIĆ IZNENADILA IZAZOVNOM HALJINOM

Neuobičajeno izdanje za nju

TV voditeljica Iva Šulentić, koja na televiziji ima popriličnog staža kada je u pitanju vođenje zabavnog i informativnog programa, vodila je i ovogodišnju dodjelu glazbene nagrade Cesarica. Iako Iva u slobodno vrijeme najviše voli biti u ležernoj odjeći kao što su trenirke, u studiju je zabljesnula u kratkoj crnoj haljinici koja je u prvi plan stavila njen dekolte

- Najbolja tv voditeljica - poručila joj je jedna pratiteljica, dok su mnogi ostali pozitivno iznenađeni Ivinom ljepotom i seksipilom. Jednake reakcije Iva je 'pokupila' kada je jednom za Hrvatsko narodno kazalište obukla haljinu golih leđa, ali i kada uz Ivana Vukušića event vodila u dugoj srebrnoj haljini - Wow. Opaaa. Kako si lijepa. Apsolutno prekrasna. Prekrasno ti stoji haljina!

Sredinom 2019. godine Iva se nažalost odlučila rastati od doktora psihologije Igora Mikloušića, a za tportal je o razvodu ovako progovorila - Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami.


O novoj mogućoj ljubavi Iva zasad ne otkriva ništa, a fanovi se vesele trenutku kada bi fotografiju mogla podijeliti sa svima. Ivi želimo puno sreće i uspjeha!

bottom of page