top of page

IVA JERKOVIĆ BLISTA U ZAGRLJAJU

Ko se grli taj se voli

Vlasnica beauty salona i TV voditeljica Iva Jerković ove je godine napunila 40 godina, no na njenom tijelu i licu godine kao da ne postoje. Iva je jednako lijepa i atraktivna kao i pred 20 godina, kada je tek počinjala svoju manekensku karijeru. Danas u svom salonu pruža razne beauty usluge, a kod kuće uživa sa zaručnikom Josipom Antićem i kćerkicom Rinom Ami. U trenucima kada ima malo vremena za sebe, rado se druži sa prijateljicama, s kojima je bila na rođendanskom ručku

- Ko se grli taj se voli - poručila je zgodna Iva u društvu prijateljice Danijele, dok je na drugoj fotografiji u zagrljaju još jedne prijateljice - Trio...(četvrta slika, a peta je malo u kadru).



- Koliko ljepote na jednome mjestu. Prekrasne ste - komentirali su fotografije Ivini fanovi, dok je sportašica Sandra Perković dodala - Ljepotice.


Koliko je sretna i zadovoljna na svemu što ima u svome životu, Iva je dala naslutiti nedavnom izjavom - Sjetite se onih dana kada ste molili za ono što danas imate i recite HVALA. - Tako je ljepotoo!! - dodala je Nina Badrić, dok su izjavu lajkale Iva Radić, Maja Cvjetković i Suzy Josipović.


bottom of page