top of page

IVA TODORIĆ S BEBICOM U NARUČJU

Raznježila fanove

Poduzetnica Iva Todorić uvijek je nasmijana i dobre volje, a sve to može zahvaliti optimizmu kojem se okrenula. Kad god vidi znak srca - u oblacima, sjeni, kolačima, cvijeću..objavi ga uz hashtag #srculence i #bankaljubavi. Povodom Uskrsa, Iva je sa obitelji pripremila bogati blagdanski stol, na kojem se našlo stotinjak pisanica svih boja



- Želim vam svima da otvorite svoja srca ,da ljubav Uskrslog gospodina radi koje je Uskrsnuo dođe do svakog od vas - poručila je Iva i dobila brojne komentare podrške - Ooop ooop koliko su dobro ispala. Sretnoooo - poručila joj je prijateljica Iva Radić, dok je Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića dodala - Srećan Uskrs!

foto Instagram


Iva se posebno potrudila i oko uskršnjih ukrasa, pa je tako na stol stavila više vaza crvenog i ljubičastog cvijeća, kao i brojne zečeve.


A posebno sretne trenutke tijekom blagdana imala je u druženju sa mlađim bratom Ivanom, njegovom suprugom Milicom Mihajlović te kćerkicom Arijom, koju je Iva primila u naručje


- Moje srculence. Tetina radost - dodala je ponosno. Slučajno ili ne, njena najmlađa nećakinja ovoga Uskrsa na svom bodiju ima Ivini najdraži znak - srce.

bottom of page