top of page

'ISPLIVALA' STARA FOTOGRAFIJA MEGHAN MARKLE

Slikala je nepoznata žena u prolazu

- Tko je najpoznatija osoba koju ste upoznali? Anonimna žena po imenu Stacey izjavila je na Twitteru da je za nju da je to Meghan Markle! Objavila je pri tome njihovu zajedničku fotografiju, ispod koje je napisala: U vrijeme kad sam je upoznala nije bila najpoznatija osoba koju sam upoznala (već sam upoznala PAUL McCARTNEYA, a ona je bila jedna od zvijezda TV emisije “Suits”), ali MEGHAN bi ovih dana mogla biti još poznatija diljem svijeta od Sir Paula - objavio je fan page vojvotkinje i supruge princa Harryja

Sama fotografija datira od prije 9 godine, točnije iz 2013. godine, a Stacey je dodala - Kada sam te srela ispred, zaboravila sam poslati zagrljaj Bogartu! Hvala na razgovoru i fotografiji.


Srdačna fotografija razveselila je tisuće Meghaninih fanova diljem svijeta, koji su redom komentirali - Jako lijepo od nje da se tako fotografirala sa nepoznatom ženom. Meghan je oduvijek bila ljubazna prema svojim fanovima, a to je posvuda dokumentirano. Svi koji su je doista upoznali, kažu da je nevjerojatna i ja u to vjerujem.


bottom of page