top of page

MEGHAN MARKLE POKAZALA RASKOŠNU RADNU SOBU

Odlučila pomoći 40 žena

Vojvotkinja Meghan Markle, koja je nakon udaje za engleskog princa Harryja postala modna i female ikona diljem svijeta, proslavila je svoj 40. rođendan. Tom je prilikom zamolila svojih 40 poznatih prijateljica i prijatelja da odvoje 40 minuta svog vremena kako bi mentorirali žene koje se nakon određenog vremena stanke zbog obitelji ili zdravstvenih problema, vraćaju na posao.


Prva prijateljica kojoj se Meghan obratila bila je glumica Melissa McCarthy, koja se tijekom video poziva sa vojvotkinjom obukla u englesku dvorjakinju, popila čaj i nasmijala publiku. Meghan je tijekom snimanja poziva pokazala svoju raskošnu uređenu radnu sobu, koja je oduševila njene brojne fanove

- Danas je 40. rođendan moje prijateljice Meghan (znate, vojvotkinja od Sussexa!). Nazvala me da me zamoli da dam 40 minuta mentorstva za podršku ženama koje ponovno ulaze u radnu snagu. Naravno da sam rekla da! Ali trebamo i vas da nam se pridružite. Ako ste u mogućnosti, možete li danas posvetiti 40 minuta službi drugih? U posljednje dvije godine deseci milijuna žena diljem svijeta napustile su radnu zajednicu, a mnoge od njih trebaju podršku. Zajedno možemo učiniti nešto da bismo pomogli - izjavila je Melissa, inače najpoznatija po brojnim komedijama.

- Razmišljajući o svom 40. rođendanu i mnogim stvarima na kojima sam zahvalna, dobila sam dojam da je VRIJEME MEĐU NAŠIM NAJVEĆIM I NAJBITNIJIM POKLONIMA: Vrijeme s dragim ljudima, vrijeme radeći stvari koje volimo, vrijeme provedeno u učenju, smijehu, rastu i sveto vrijeme koje imamo na ovoj zemlji. Među najvrjednijim darovima vremena je i vrijeme provedeno u službi drugima znajući da ono može doprinijeti nevjerojatnim promjenama. Do te posljednje točke, a imajući na umu 40. rođendan, pomislila sam: što bi se dogodilo ako bismo svi posvetili 40 minuta pomaganju nekome drugome ili mentorstvu nekome u nevolji? I što bi se onda dogodilo da zamolimo naše prijatelje da učine isto? - poručila je Meghan i dodala - Za svoj rođendan zamolila sam 40 prijatelja, aktivista, sportaša, umjetnika i svjetskih lidera da pomognu u pokretanju globalnih napora doprinosom od 40 MINUTA MENTORSTVA podrže žene pri ponovnom ulasku u radnu snagu. Nadam se da će za to vrijeme svaki od njih pomoći nekome u unaprjeđenju profesionalnog života pod njezinim uvjetima, i nadam se da će inspirirati bezbroj drugih da daju 40 minuta svog vremena.


Ako ste u mogućnosti, pridružite se i obećajte 40 minuta službi drugih na način koji vama odgovara, posjetite archewell.com/40x40


bottom of page