top of page

ISKRITIZIRALI ZARUČNICU CRISTIANA RONALDA

Georgina je ovoga puta pokazala baš sve

Lijepa zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodrigues objavila je fotografiju na kojoj vješa rublje, potpuno otkrivši svoju golu guzu. Iako je na sebi imala tange i iako često 'izaziva' fotografijama u kojima joj se naziru bujne obline, Georgina još nije objavila ovako eksplicitnu sliku.

U kratko je vrijeme dobila preko 2,9 milijuna lajkova i čak 40.000 komentara. Mnogi od njih puni su podrške i hvale njenu sexy guzu, no ima i onih koji ovim Georgininim potezom nisu nimalo oduševljeni


- Najveća razlika između Cristiana i Messija je u ženama koje svaka ima, Messijeva žena je lijepa žena koja poštuje svog partnera i nikada ne pravi budalu od sebe, a Cristiano ima ženu koja želi samo promovirati svoje tijelo, a ne poštuje sebe, ne poštuje ni svog partnera ni djecu. Provodite li toliko vremena jer želite privući pažnju? Umjesto da izgledate kao dama, mama od 4-godišnjakinje, izgleda da ste u dijelu za dječake s igrama. Je li vam netko rekao da je to lijepo? Žena ju svakodnevno izlaže kao predmet reklame, na društvenim mrežama i na mnogim mjestima. A to nije dobro. Kakav loš primjer kada imate nekoliko djece kod kuće i muža. Zbog ovakvih fotografija gubite možete izgubiti kredibilitet pred novim projektima i životnim prilikama. Budući da je Cristianova supruga, ne kritiziramo je, ali ovaj put vulgarnost sjaji do neočekivanih granica.


U prosincu prošle godine, Georgina je objavila kratki video u kojem izlazi iz bazena te joj se vidi guza, koji je naišao na jednako vruće komentare.

Lijepa Potrugalka inače je model i TV prezenterica, a sa Ronaldom ima jednu biološku kćer. Zajedno odgajaju još troje Ronaldove djece. vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, celebrity news

bottom of page