top of page

IAKO SE JAKO PROMIJENILA ON JE I DALJE VOLI BEZUVJETNO

Izgled hollywoodskih mjerila nije mu važan

Bivši 007 tajni agent James Bond i aktor brojnih popularnih filmova Pierce Brosnan ne prestaje privlačiti komentare tisuća fanova diljem svijeta, kada je u pitanju njegova supruga Keely s kojom je u braku više od 20 godina. Hollywoodski mjerili ljepote vrlo su striktni i 'brutalni' i gotovo 'naređuju' poznatim osobama da budu u određenim veličinama. Ali Keely i Pierceu to nije nimalo bitno i sa tračevima se - ne opterećuju

Ovako su izgledali nekad, a ovako izgledaju danas, što mnogi komentiraju sa - Ako imaš sreće ostariš zajedno. Prava ljubav prelazi fizičku. Žalosno je što se ovo tretira kao rijetko....To je prava ljubav i poštovanje prema braku, sretno, ostarimo zajedno. Divim se mojim roditeljima, 50 godina su zajedno. Moja mama nikad nije bila mršava, zapravo je bila zaobljena kad su se upoznali, kasnije je smršavila. Prava ljubav nije samo voljeti nekoga zbog izgleda...Takvih muškaraca više nema. Što ako se udebljala.. kako je to relevantno za njihovu ljubav? Ja vidim samo lijep i sretan par. Svatko treba gledati svoja posla. Prestanite stvarati probleme i poticati razvode. Koliko njih može reći da žive sretno do kraja života.

69-godišnji Brosnan i dalje aktivno glumi, te se nedavno pojavio u filmu Black Adam, a šarmom i glumačkim vještinama itekako i dalje parira puno mlađim kolegama.

bottom of page