top of page

VJENČANJA NA JADRANU SVE PRIVLAČNIJA STRANCIMA

Serendipity Wedding Agency specijalizirala se za intimna destinacijska vjenčanja

Chantal i Tin, mladi par iz Hrvatske koji se upoznao u Irskoj, pokrenuo je nedavno dva zanimljiva projekta - blog Destination Weddings Croatia i agenciju za organizaciju destinacijskih vjenčanja Serendipity Wedding. Svoje su ambiciozne planove započeli u hotelu sa 5 zvjezdica, gdje su odrađivali niz evenata i romantičnih vjenčanja.

- Oboje imamo dugogodišnje iskustvo rada u hotelijerstvu i turizmu. Tin kao stručnjak iz područja hrane i pića i ja sa aspekta hotelske prodaje i organizacije evenata. Blog Destination Weddings Croatia bio je naš prvi projekt koji smo pokrenuli za vrijeme prve karantene u ožujku 2020. godine. Cilj nam je bio približiti hrvatsku ponudu za vjenčanja mladencima iz inozemstva i etablirati se kao stručnjaci na tom području. Blog je isključivo na engleskom jeziku zbog ciljane publike u Europi i šire. Svaki tjedan objavljujemo po jednog dobavljača usluga i jednu lokaciju, te po jedan članak sa savjetima za organizaciju destinacijskih vjenčanja ili inspiracijski članak - otkriva direktorica Chantal Holik.

vjencanja na jadranu
foto Chantal i Tin

Fokus tvrtke bit će isključivo na intimna destinacijska vjenčanja, sa manjim brojem gostiju i većim

budžetima. Osnivači vjeruju da će manja i intimnija vjenčanja nakon 2020. nastaviti biti veliki trend i

ubuduće, jer nam je trenutna kriza pokazala što je zaista važno, a to je imati svoje najbliže uz sebe. Hrvatska je inače poznata kao zemlja koja ima veliki broj lokacija koje su u mogućnosti pružiti luksuznu organizaciju događanja, smještaja i ponude hrane i pića, te s istim lokacijama planiraju blisko surađivati.

Serendipity Weddings nastojat će imati samo određen broj vjenčanja godišnje, a kako bi se maksimalno posvetili kvaliteti organizacije i koordinacije vjenčanja, radije nego kvantiteti. Cilj neće biti imati nekoliko vjenčanja tjedno, već ponuditi svoju stručnost svakom paru ponaosob.


- Smatramo da nam naše dugogodišnje iskustvo u hotelskim operacijama i prodaji, gdje smo imali

priliku organizirati i koordinirati brojna vjenčanja u Irskoj i u Hrvatskoj, uključujući Dubrovnik i Istru,

daje veliku prednost i stručnost pri organizaciji destinacijskih vjenčanja. Nakon nekoliko godina rada i

života u inozemstvu, konkretno Irskoj, možemo sa sigurnošću reći da poznajemo profil kupaca sa tog

područja te ćemo se za početak fokusirati na Irsku i UK kao glavna tržišta - zaključuje Chantal.


Najnovije vijesti o vjenčanjima u Hrvatskoj pratite na >>> destination-weddings-croatia.com

vjenčanja na jadranu, vjenčanja u hrvatskoj, vjencanja u dubrovniku

bottom of page