top of page

HANU HULJIĆ I FRENDICE NAZVAO 'VJEŠTICAMA IZ EASTWICKA'

Pjevačica uživa u društvu prijateljica

Talentirana kći glazbenika Vjekoslave i Tončija Huljića, lijepa Hana Huljić ovih je dana uživala u društvu najboljih prijateljica - pjevačice Domenice i kolumnistice Andree Andrassy, a zatim je otputovala u Beč gdje je uživala u pogledu na Gloriette, posebnu građevinu koja izgleda kao paviljon a u sebi ima otvore kroz koje se savršeno vidi priroda

- Je li netko gleda na HBO-u? Upravo gledam ''Vještice iz Eastwicka'' ... i glume: Hana Cher, Susan Andrassy i Domenica Pfeiffer...- našalio se na poznatu trojku jedan pratitelj, koji je cure poistovjetio sa slavnim glumicama Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon i Cher, koje su odlumile vještice u jednom od najpoznatijih filmova o 'supermoćnim' ženama.

Hana se u posljednih godinu dana intenzitvno posvetila izvođenju novih pjesama, pa je tako objavila Sedmo Nebo, Superman i Noć bez snova (Drama Queen), koji su naišli na dobre kritike javnosti.


- Totalno drugačija od drugih. Neobično ugodan glas. Skladno i lijepo...ja se obično zaljepim za neku pjesmu a ovo mi je tako čarobno da ju slušam deseti put - neki su od komentara, a najviše pozitivnih Hana je dobila za duet sa Vandom Winter u TV seriji Stella, koju je snimila davne 2013. godine.

bottom of page