top of page

GLUMICA U SVEČANOJ HALJINI 'UPALA' U RIJEKU

Ovo uopće nije zabavno

U 2022.-oj godini očekuje nas prilično puno zanimljivih filmova, a jedan od njih svakako bi mogao bit Lost City of D u kojem će se naći velike zvijezde poput Sandre Bullock, Channing Tatuma, Brad Pitta i Daniela Radcliffea, najpoznatijeg po filmovima Harry Potter.


Tijekom snimanja, Channing je podijelio fotografiju koja je naišla na brojne pohvale i komentare...

- Ovo nije zabavno...nimalo zabavno! - napisao je u smijući se, dok su brojni fanovi dodali - Jedva čekam vidjeti ovaj film, mogao bi biti jako zabavan! Ovo je moj sljedeći najdraži film. Vas dvoje rasturate! Baš se veselim vidjeti film sa vas dvoje, volim Sandru a ti si moj nadraži glumac.


Mega uspješna Sandra tako se našla u svečanoj haljini u rijeci, a radnja filma odvija se oko autorice romantičnih novela, koja je krenula na svoju turneju promocije knjige a završi u pokušaju otmice usred đungle. Čini se da će ova romantična komedija biti novi hit u kinima, a imdb.com tvrdi i kako je za ovu ulogu umjesto Channinga prvotno bio tražen Ryan Reynolds zbog toga što je već glumio pored Sandre u ljubavnim komedijama, no Ryan nije mogao prihvatiti ulogu zbog drugih angažmana.


Inače, svi troje glavnih glumaca - Channing, Sandra i Brad Pitt, izvanredno su uspješni u glumi, dok su u privatnom životu preživjeli bolne razvode. Channing se rastao od prelijepe plesačice Jenne Dewan, s kojom ima kćerkicu, da bi nakon dvije godine veze prekinuo i sa pjevačicom Jessie J.


Sandra Bullock doživjela je veliki šok nakon što je otkriveno kako ju je njezin bivši suprug Jesse James navodno varao sa više žena, a danas je u vezi sa fotografom Bryanom Randallom s kojim odgaja i svog posvojenog sina Louisa. Nakon srama i ljubavnog brodoloma koji je doživjela, glumica je smogla hrabrosti krenuti dalje i pronaći novu ljubav, a prema tvrdnjama stranih medija, Jamesu je oprostila i dopustila mu da bude dio sinovog života.

O ljubavnom životu Brad Pitta gotovo sve detalje znaju čak i ptice na grani, a da je Brad puno naučio o sebi, svom ponašanju i pronalaženju mira, potvrđuje više bliskih izvora. Sa glumicom i bivšom suprugom Jennifer Aniston i dalje je prijatelj, dok još uvijek nije poznato što se točno dogodilo u 5-godišnjem braku sa Angelinom Jolie. Njih dvoje još su uvijek u pregovorima oko skrbništva nad njihovo troje biološke i troje posvojene djece, a dok se ta priča ne završi, djeca čini se odrastaju sve više.

bottom of page