top of page

GABI NOVAK U ZAGRLJAJU POZNATOG FILMAŠA

U 84-oj godini života

Gabi Novak danas živi privatnim životom, a u svojoj 84-oj godini života vrijeme najviše voli provoditi sa sinom Matijom Dedić i dobrim prijateljima. Tako ju je Matija nedavno fotografirao u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja, poznatog filmaša i glumca Rade Šerbedžije

- Gospođa Gabi izgleda divno, bravo. Dvije legende!! A gospodja Gabi izgleda predivno. Dva velika umjetnika bez premca - komentirali su mnogi.


Gabi Novak svoju je glazbenu karijeru započela davne 1950-te godine na Zagrebfestu, dok je prije toga posuđivala glasove animiranim likovima. Kada je upoznala Arsena Dedića, s kojim je provela više od 40 godina, bila je u braku koji je završio razvodom. Jedna od njenih najpoznatijih pjesama Pamtim samo sretne dane, i danas je tražena među brojnim ljubiteljima balada.

Gabi je dobra prijateljica i sa Terezom Kesovijom, s kojom rado popije kavu - Moje dvije damice na popodnevnom kolaču i prelijepom druženju - komentirala je Tereza fotografiju na kojoj Gabi grli njenog psića.


- Najrađe bi vam napravila kolače i kavu i uživala u vašoj priči. Baš me veseli ova divna fotka, hvala naša draga Tere. Damice uživaju...jedna u drugoj! Vječno prelijepa draga Gabi. Zavidim ovom predivnom društvu - neki su od komentira fanova.

bottom of page