top of page

FRANKA BATELIĆ POKAZALA TRUDNIČKI TRBUH

Totalno neočekivano

Nakon što je postala mama malenog dječaka Viktora, koji uskoro navršava 7 mjeseci, pjevačica Franka Batelić (28) nostalgično se prisjetila kako je to izgledalo dok je bila trudna

- Dok je trbuh još izgledao kao da sam se dobro najela noninih fuža. A ja sam mislila da je velik - izjavila je i pokazala staru fotografiju

A da bi Viktor mogao naslijediti mamin talent, pokazala je nedavno, kada je maleni sjeo za klavir - Viktor, strastveni pijanist, 6.mj. S tobom je život muzika.


- Ajme, presladak je! Sigurno već svira neke tvoje pjesme. Već sada... A kako će tek biti kad malo poraste, kada njegove ručice budu svirale najljepše note od kojih srce zaigra, ovo je zaista predivno - poručili su Franki njeni fanovi. Da je u njenom životu sve na svome mjestu, a osjećaji pravi, Franka dokazuje neprestanim hitovima koje izbacuje. Pjesma Prvi osjećaj već ima preko 390.000 pregleda.


Što se tiče ljubavi sa suprugom Vedranom Ćorlukom, koji i dalje aktivno igra nogomet u Rusiji, ljubav je snažna kao i uvijek, a zaljubljeni golupčići nedavno su proslavili 2.godinu braka.

gossip vijesti, vijesti o poznatima, franka batelic je trudna, franka batelić sin

bottom of page