top of page

FRAN FM NOVO JE LICE NA ESTRADI

Pjesme su mu urbane, plesne i lako pamtljive

Fran FM pjesme
foto Matija Škali

Novo lice na estradi je zagrebački pjevač Fran FM, a oni koji su njegove pjesme već čuli tvrde da nema sumnje da će ostaviti svoj trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Fran FM živi u korak s trendovima i njegov smjer je vrlo jasan – urbano, plesno i lako pamtljivo. Iako ima tek 20 godina, vrlo je vrijedan i ustrajan, te se trudi osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe. Fran FM, inače pravim imenom Fran Mijatović, završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, te glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama na kojoj je stekao titulu glazbenik gitarist, umjetnik. Fran radi i u jednoj tvrtki kao asistent u nabavi, u slobodno vrijeme vozi bicikl i ide u teretanu. Ipak, najviše od svega voli glazbu i zato se publici predstavlja s pjesmom „Influencerica“.

Brojni popularni pojmovi okosnica su ove pjesme pa će se tako zasigurno u njoj prepoznati brojni mladi ljudi, ali i svi oni koji konzumiraju društvene mreže. Tekst i glazbu napisao je ViZium, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Moderan i prpošan video spot odradio je Matija Škalić, a u spotu glumi Magdalena, inače Franova sestra, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako veli, ne draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora, ali sve to neusporedivo je od zadovoljstva koje mu stvara stajanje pred mikrofonom.

Franov vide poslušajte na >>> YouTube Influencerica

bottom of page