top of page

FOTOSOFIA CELEBRITY DAN ODUŠEVIO BROJNE POZNATE

Slavljenički tulum bez granica

Fotosofia celebrity dan
foto Fotosofia

Od 7 do 77 – tako bi se ukratko mogao opisati sastav gostiju na slavljeničkom tulumu Fotosofia Celebrity Daya, eventa koji već 18. godina okuplja domaće i inozemne zvijezde na snimanju kreativnih portreta pod umjetničkim vodstvom fotografa Damira Hoyke.

Fotosofia celebrity dan

Cjelodnevnu zabavu otvorila je debitantica na Fotosofia Celebrity Danu – RTL-ova televizijska voditeljica i urednica Damira Gregoret. Nju su Hoykini seminarsti smjestili – kako i priliči pravom novinaru – u njen prirodni ambijent, među novine. Još jedna debitantica pred Fotosofia objektivima bila je HTV-ova urednica Dnevnika Nika Marianović-Zulim koja je ovaj seminar iskoristila da si ispuni jednu veliku želju.

Fotosofia celebrity dan

„Svi koji me poznaju znaju koliko sam luda za Michaelom Jacksonom pa sam na set došla s cijelim nizom rekvizita uz pomoć kojih sam se transformirala u mog omiljenog pjevača. Oduševljena sam cijelom ekipom i odličnom vibracijom na snimanju, kao i prilikom da pokažem kako izgleda Moonwalk u mojoj izvedbi“, rekla je Nika Marjanović Zulim. Osim televizijskih lica, velik interes seminarista pobudio je naš legendarni pjevač Vlado Kalember kojeg i u sedmom desetljeću života krasi nevjerojatna energija i entuzijazam.

Fotosofia celebrity dan

„Zanimljivo je što zapravo ne volim biti ispred fotoaparata, stoga svaka čast Hoyki koji me je uspio nagovoriti da dođem na ovo snimanje. A sada kada sam tu mogu samo reći da mi je jako drago biti dijelom ove kreativne priče“, rekao je Vlado Kalember.

Fotosofia celebrity dan

Uz njega, na snimanju su još bili Mario Petreković, komičar, glumac i voditelj, zatim pjevačice Sandra Bagarić i Ida Prester, TV voditelji Maja Ciglenečki, Antonija Ćosić i Ognjen Golubić, glumci Igor Kovač, Vedran Mlikota i Goran Grgić, gosti iz Bosne i Hercegovine - glumac Gvozden Rijad i glumica Merima Lepić Redžepović, te naši uspješni sportaši Martin Sinković i Ivica Kostelić.

Fotosofia celebrity dan

„Nisam često u prilici biti fotkan na malo pomaknuti način pa rado navratim na Fotosofiju. Tko zna u kakvim ću se sve ulogama ove godine naći“, rekao je Ivica Kostelić koji je na set došao uoči skorašnje regate u Francuskoj.


Umjetnički voditelj seminara Damir Hoyka prezadovoljan je sinergijom kolega iz showbusinessa i njegovih seminarista te zahvalan svima koji su dopustili da ih se fotografira u pozama izvan vlastite zone komfora.

Fotosofia celebrity dan

„Sa svojim se gostima volim šaliti da svatko tko stupi preko praga prostora u kojem se odvija Fotosofia Celebrity Day, ušao je paralelnu stvarnost u kojoj će upoznati drugog sebe. Ili barem dio sebe za koji niti ne zna da postoji. Kostelić, Mlikota i ja smo tako u trenu uspjeli formirati splav gusara brodolomaca – Ivica je djeva na pramcu, Vedran je ugledao kopno, a ja sam na osmatračnici“, rekao je veselo Hoyka.


bottom of page