top of page

EVELINE ALOE VERA GEL KORISTIMO SVAKODEVNO

U sebi sadrži čak 99% prirodne aloe vere

piše: Martina Kocijan Gulan


Za Aloe Vera biljku puno sam puta čula da je nazivaju 'čudotvornom', ali nisam je koristila za mazanje lica sve dok nisam otkrila Eveline 99%-tni Aloe Vera gel. Osim za njegu, počela sam ga koristiti i za suzbijanje podočnjaka i crvenih mrlja po licu, koji su nakon 30-dnevne upotrebe počeli slabije izbijati i 'nestajati' nakon noći.


Gel mi nije pomogao u smislu da nepravilnosti na licu više nemam, ali primjećujem da izgledam manje bodbuhlo od kad koristim Aloe Veru, plus koža mi sjaji i izgleda dosta mlado. Kada ga stavite na lice osjetit ćete pomalo ljepljiv i sluzav osjećaj hlađenja, jer ipak se radi o gelu, ali već nakon par minuta gel će se osušiti i upiti u lice.

Osim što je napravljen od 99% prirodne Aloe Vere, ovaj gel dolazi u velikom pakiranju od 400ml i cijena mu je simboličnih 50-ak kuna. Prvo me je cijena zbunjivala, pa sam danima googlala o proizvodu i iskustvima drugih, jer obično Aloe Vera proizvodi imaju cijenu od 100kn na više, ali odlučila sam probati i ugodno se iznenadila. Super je i što na vrhu ima vrlo praktičnu pumpicu, kojom jednostavno dozirate količinu koju trebate, pa bocu čak ne morate ni primati u ruke, samo je postavite na policu u kupaonici i laganim pritiskom uzimate količinu koju želite.

Osim za lice, koristim i ga za mazanje bedara, ali budući da osobno nemam puno celulita (nakon ture vježbanja koja kod mene traje po 2 mjeseca, nemam uopće), tako da vam ne mogu potvrditi pomaže li smanjiti celulit.


Proizvođač sastav opisuje kao inovativni ALOE HYDRA-DEEP SYSTEM™ gel, koji umiruje iritiranu kožu, ubrzava njenu obnovu, pomaže hidratizirati je, pojačava elastičnost i definitivno smanjuje suhoću te daje osjećaj savršenog 'zatezanja'. Osjećaj zatezanja stvarno postoji i osjetite kako vam ugodno 'zateže' lice, kao lagani peeling koji ne ispirete.


Neke žene koriste ga i nakon sunčanja, brijanja ili depilacije, a ako poput mene i vi zavolite ovu biljku i njenih, kako kažu, 250 hranjivih i ljekovitih sastojaka, sigurno ćete se oduševiti ovim proizvodom. Naći ćete ga u skoro svakom dm-u, a vjerujem i Mulleru. Javite mi svoja iskustva!


bottom of page