1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

EVELINE ALOE VERA GEL KORISTIMO SVAKODEVNO

U sebi sadrži čak 99% prirodne aloe vere

Aloe Vera biljku već dugo vremena nazivaju 'čudotvornom', a mnogi je redovito mažu na lice ili piju u obliku tekućine. Mi smo se odlučili za oboje, a nakon što smo u jednoj bio trgovini pronašli Aloe Veru za piti, brand Eveline nas je oduševio gelom za lice i tijelo.


Eveline Natural Aloe Vera gel za lice i tijelo dolazi u velikom pakiranju od 400ml i na sebi ima vrlo praktičnu pumpicu, kojom jednostavno dozirate količinu koju trebate. Bocu čak ne morate ni primati u ruke, samo je postavite na policu u kupaonici i laganim pritiskom uzimate količinu koju stavljate na lice. Eveline gel razvijen je na bazi 99% prirodne Aloe Vere, a dovoljna je tek grašak veličina gela da bi se namazalo cijelo lice i vrat.

Ovaj gel u sebi ima inovativni ALOE HYDRA-DEEP SYSTEM™ gel, koji umiruje iritiranu kožu, ubrzava njenu obnovu, pomaže hidratizirati je, pojačava elastičnost i definitivno smanjuje suhoću. Na koži se brzo suši, a nakon što se upije, dobivate ugodan osjećaj hlađenja i savršenog 'zatezanja'.


Beauty stručnjaci tvrde da je Aloe Vera gel savršen za korištenje nakon sunčanja, brijanja ili depilacije, ali mi smo se uvjerili kako je odličan i kao hidratantna krema za lice, njegujuća maska i sredstvo za sjaj u kosi. Svako malo ga naime stavljamo i u kosu.


Biljka besmrtnosti

Iako bi mnogi željeli otkriti magični sastojak ili lijek koji bi im omogućio vječan život, aloe vera biljka je koju zbog iznimno velikog broja ljekovitih sastojaka nazivaju 'biljkom besmrtnosti'. Trebalo bi nam poduže vremena da nabrojimo njenih 250 hranjivih i ljekovitih sastojaka, od kojih svaki ima određenu zdravstvenu dobrobit. No, bez obzira na broj supstanci koje u sebi ima prirodno, najbitnije što trebamo znati je da doista može pomoći u brojnim okolnostima te je definitivno jedan od najučinkovitijih beauty tretmana koje možemo raditi kod kuće.