top of page

HAUS LABORATORIES BEAUTY BRAND LADY GAGE

Kozmetika koja je postala No.1 na Amazonu

Lady Gaga pjevačka je diva koja je zaludila svijet svojim ekscentričnim modnim istupima, pa je u nekom trenutku obukla i haljinu od mesa, a do danas ne prestaje oduševljavati javnost pojavom u filmovima - za glavnu ulogu u Zvijezda je rođena dobila je Oscara, svojim pjesmama koje većinom postanu hitovi i najnovije, svojom beauty linijom proizvoda. Njezina kozmetika Haus laboratories, dostupna je za kupnju i u Hrvatskoj, a sa nekim svojim proizvodima postala je No.1 u prodaji kozmetike na Amazonu

- Kada sam bila mlađa, nikada se nisam osjeća lijepom. Mučila sam se naći unutarnju i vanjsku ljepotu u sebi, a onda sam otkrila snagu make-upa. Sjećam se da sam gledala svoju majku dok je stavljala šminku svako jutro a zatim odlazila na posao. Tada sam počela eksperimentirati sa šminkom i sanjala kako ću jednog dana biti snažna poput nje. Izmislila sam Lady Gagu, našla svoju superjunakinju i gledajući se u zrcalo, shvatila tko želim biti. Ponekad ljepota ne dođe prirodno iznutra. Ali ja sam jako zahvalna da me baš make-up inspirirao na hrabrost, koju nisam ni znala da imam. Haus Lab nije samo još jedan beauty brend. Ovo je vaš glamur, vaša ekspresija, vaša umjetnost. Naša kuća, vaša pravila - izjavila je Gaga povodom lansiranja svoje kozmetike.

Na Haus shopu trenutno možete pronaći na stotine beauty proizvoda, od sjenila, olovki za oči i usne, maskara do različitih nijansi mat i sjajnih ruževa. Pregršt boja, uzoraka i paleta. Kvalitetom, Gagina šminka podigla je ljestvicu celebrity proizvoda visoko iznad. Tisuće novinara i blogera isprobalo je većinu proizvoda i svi odreda hvale postojanost šminke, dugotrajnost ruževa čak i kada se s njima jede i pije, dobar miris, lako nanošenje i udobnost. Neki odlaze toliko daleko da tvrde kako im je upravo Haus šminka promijenila život, dala vjetar u leđa i donijela nove ideje, a mi svakako vjerujemo da - kada vi vjerujete u sebe, sve postaje moguće.

bottom of page