top of page

EMILIJA KOKIĆ ZA GOSSIP OTKRILA ŠTO NE DOPUŠTA POLAZNICIMA SVOJE ŠKOLE PJEVANJA

U slobodno vrijeme ima posebni hobi, koji joj je postao velika strast

Proslavljena pjevačica, a danas uspješna mentorica škole pjevanja, naša jedina Eurosong pobjednica Emilija Kokić danas živi sretan i miran život. Nakon 5 godina veze, udala se za televizijskog spikera Miljenka Kokota, s kojim je pronašla pravu ljubav. Emiliju smo imali prilike pitati nekoliko pitanja, a ona nam je odgovorila u roku odmah, sa svojim zaraznim osmijehom


- Koju pjesmu i dan danas najviše volite izvoditi pred publikom i pred svojim učenicima, jer je za vas posebna? - Volim Rock me, Javi se i Što mi znači ti...i neke Rivine stare pjesme, Sretan ti put mi je posebno draga. U školi pjevanja ne dam da polaznici pjevaju moje pjesme - otkrila nam je.

- Što radite kada ne svirate i pjevate, imate li možda neke zanimljive hobije koje ste otkrili kroz godine? - Nešto učim, istražujem, educiram se zadnjih šest godina, kad završim reći ću vam o čemu se radi, za sad ne... Obožavam kuhati, proučavam svjetske kuhinje, tehnike kuhanja, različite kulture. Kuhanje je moja velika strast - iznenadila nas je svojim hobijem.

A koje programe ima u svojoj školi pjevanja, Emilija je otkrila na službenoj web stranici - Imamo program za rad s tremom, s neugodnim osjećajem izloženosti koji blokira mogućnost da se izrazimo, govorimo ili pjevamo pred ljudima. Idemo se suočiti s tremom i pokušati da u našem pjevanju proteče radost i užitak. Može se! Idemo se hrabro suočiti s njom! - poziva sve koji se nose sa ovim neugodnim osjećajem.


- Pozivam čitatelje da se bave stvarima koje im hrane dušu, nadahnjuju, ispunjavaju radošću i zadovoljstvom, što god to bilo. Važno je raditi nešto što radimo s onom energijom kao kad smo bili djeca, igrali se i uživali u igri. Ako je to pjevanje javite se, možemo učiti zajedno - poručuje lijepa pjevačica. A kako zvuče Emilijini polaznici i što sve rade u Kokić školi, doznajte na emilijakokic.hr


bottom of page