top of page

ŠUŠNJARA O BIVŠOJ PJEVAČICI MAGAZINA: BOJALA SAM SE DA ĆE ME OTROVATI

Djevojke su se prisjetile prvog susreta kod Dalibora Petka

Ivana Kovač bila je gošća emisije Dalibor Petko Show, a u studio joj je, kao iznenađenje, stigla pjevačica koja ju je naslijedila u grupi Magazin, Andrea Šušnjara. Djevojke su se prisjetile prvog susreta, koji se dogodio upravo prilikom primopredaje mikrofona novoj pjevačici Magazina.

dalibor petko show
foto Dalibor Petko Show

- Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju. Ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i kako mi je olakšala prvi nastup. Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od tog dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin - rekla je Andrea o Ivani Kovač, kazavši da kolege iz banda nikad nisu rekli ništa loše o njoj. Djevojke su po prvi puta zapjevale zajedno, dobro poznati hit ‘Ti si želja mog života’, uz pratnju Igora Cukrova na klaviru.

Igor Cukrov, koji se nije dugo vremena pojavljivao u medijima, ekskluzivno je najavio kako je spremio pjesmu za sljedeću Doru i to u suradnji s producentom Borisom Đurđevićem iz Colonije. Nakon što je s ‘Lijepom Tenom’ 2009. godine osigurao Hrvatskoj plasman u finalu, želja mu je ponovno zapjevati na eurovizijskoj pozornici. - To je jedna predivna stvar. Svatko tko je bio mislim da nije zažalio što je bio. Eurosong je meni bio odskočna daska u karijeri definitivno - izjavio je Igor.

Ivana je u emisiji najavila i rad na novom albumu, a govorila je i o roditeljima koji su joj najveća podrška. - Kad trebam dobiti malo samopouzdanja onda odem kod mame, a kad želim čuti istinu, tu je ćaća - otkrila je atraktivna pjevačica


bottom of page