top of page

DOZNAJEMO U KAKVOM SU ODNOSU BIVŠA I SADAŠNJA SUPRUGA BENA AFFLECKA

Ima li 'zle krvi' između dvije Jennifer?

Nakon što su Jennifer Lopez i Ben Affleck nenadano stupili u brak, mjesecima se postavljalo pitanje - kako na sve gleda Benova bivša supruga Jennifer Garner, s kojom on ima troje djece? Čini se da je odgovor napokon otkriven, a dvije glumice smatraju se - prijateljicama!


Nema zle krvi između Jennifer Lopez i Jennifer Garner - dapače, dvije žene su bliske, prenosi US Magazine i dodaje - Sada kada su Jen i Jen zajedno roditelji, bolje se upoznaju i stvorile su novo prijateljstvo, ekskluzivno je otkrio insajder u posljednjem izdanju Us Weeklyja, napominjući da Garner ne može vjerovati koliko je slatka Lopez prema njenoj djeci.

Garner i Ben bili su u braku 10 godina prije nego što su prekinuli 2015., a roditelji su troje djece: Violet (16), Seraphine (13) i Samuela (10). Lopez, sa druge strane, ima blizance Emme i Max, 14, s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine.


U svibnju 2021., dva desetljeća od njihovog prvog ljubavnog pokušaja početkom 2000-ih, Us je potvrdio da su Lopez i Affleck bili "full u dejtingu" nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom ranije te godine. Affleck ju je zatim zaprosio u travnju, a golupčići su se vjenčali na iznenadnoj ceremoniji u Las Vegasu tri mjeseca kasnije. U kolovozu su slavili s prijateljima i obitelji u Georgiji.

Ranije ovog mjeseca, Lopez je pohvalila Garner i Afflecka za njihov prijateljski razvod. "Jenn je nevjerojatna kao roditelj-partner i jako dobro funkcioniraju zajedno”, otkrila je za Vogue. A na pitanje kako sve to funkcionira u njihovoj novoj obitelj, ovako je objasnila - Idemo korak po korak. Ovo je tranzicija, a to je proces s kojim se treba postupati s jako puno pažnje. Djeca su teenageri i imaju toliko osjećaja. Ali zasad ide jako dobro. Nadam se da će mene Jennifer i Ben vidjeti kao 'saveznika' u svojim životima po pitanju njihove djece. Ja sam netko tko ih stvarno voli i brine o njima, ali može imati drugačiju perspektivu. Također, oni će pomoći da ja vidim stvari koje ne mogu vidjeti sa svojom djecom, jer sam tako emocionalno vezana.


bottom of page