top of page

DORIS PINČIĆ ZARAĐUJE VIŠE OD 80% HRVATA

Ide joj jako dobro

TV voditeljica Doris Pinčić veoma je uspješna u poslu kojim se bavi. Njezina tvrtka DPR d.o.o. osnovana 2015. godine, prošle je godine ostvarila rekordni promet od 1,2 milijuna kuna te 484.000 kuna dobiti, objavljuje poslovna.hr.


A da Doris doista zna kako zaraditi i opstati u turbo poslovnoj brzini, bilo je jasno još prijašnjih godina, kada je sa bivšim suprugom Borisom Rogoznicom kupila kuću u Gorici, bez kredita.

Tvrtku je, uz proizvodnju TV programa, registrirala i za proizvodnju filmova i videofilmova, izradu web stranica, turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude, usluge grafičkog dizajna, pružanje usluga u trgovini, pripremanje i usluživanje pića i napitaka, pružanje usluga smještaja, iznajmljivanje predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, djelatnost iznajmljivanje plovila, računovodstvene poslove, zastupanje inozemnih tvrtki, usluge prevođenja i još 10-ak drugih djelatnosti. No, djelatnost koja joj najbolje ide - vođenje televizijskih programa, njezin je najjači adut.


- Super izgleda i savršeno vodi. Iz glave sipa 10 rečenica - komentar je jednog Dorisinog pratitelja, koji je istaknuo njenu tajnu uspjeha.

bottom of page