top of page

DORIS PINČIĆ POKAZALA TRAGOVE NA SEBI

Drži se, poručili joj fanovi

- To volim, kad se vidi trag od kupaćeg kostima. Kako bi rekla moja Ana Maras Harmander, lito nemoj otić - izjavila je TV voditeljica i glumica Doris Pinčić (31) i pokazala tragove na koži

- Ja ne, to mi je opsesija, zato kupujem isključivo banana gornji dio - poručila je Doris jedna pratiteljica po pitanju bikinija, a brojni drugi komentirali su njen izgled i osmijeh - Od kad si solo blistaš ljepoto. Za mene si bila a i ostala najljepša od svih sa estrade. Ti si stvarno super žena. Prelijepa i bez make-upa!


Jedan se prijatelj javno našalio - Mi koji smo na poslu u Zagrebu se s tim nemremo pohvalit... Ja trag od grudnjaka skoro ne bum imal, na što mu je Doris odgovorila jednakom mjerom - Opet ideš bez grudnjaka na posao.

Od kako je javno objavila da se rastaje od Borisa Rogoznice, ali da će djecu - 6-godišnjeg Donata i 2-godišnju Gitu odgajati u ljubavi i prijateljstvu i dalje zajedno, Doris ne prestaje intrigirati javnost. Puno joj obožavatelja šalje poruke podrške poput - Slatkice, drži se!!!, a jednak broj njih hvali njenu stabilnost, lijep izgled i okruženje u kojem, unatoč životnoj prekretnici, smireno odgaja svoju djecu.

bottom of page