top of page

OTKRIVAMO KAKO JE ADELE USPJELA SMRŠAVITI

Pjevačica je uspjela skinuti čak 22 kilograma

Mega uspješna Adele uspjela je skinuti čak 22 kilograma, zbog čega danas izgleda neprepoznatljivo. Povodom svog 32. rođendana, objavila je fotografiju na kojoj izgleda prilično mršavo, što je šokiralo milijune njenih fanova


- Hvala vam svima na rođendanskoj ljubavi. Nadam se da ostajete sigurni i zdravog razuma tijekom ovog ludog vremena. Ovom prilikom zahvaljujem i svim zdravstvenim i drugim djelatnicima, koji nas čuvaju riskirajući svoje živote! Vi ste naši pravi anđeli. Ok, pa pa, hvala vam - poručila je pjevačica.

- Daj, zezaš me - komentirala je Adelin izgled manekenka Chrissy Teigen, dok joj je Oprah poručila - Naš rođendanski poklon trebao bi biti Adelin album u 2020-oj, slažete li se?


Na tisuće fanova ostavilo je brojne komentare na račun njenog novog, fantastičnog izgleda - Draga, ne možeš se samo pojaviti ovako i ne reći ništa! Trebamo tvoju novu glazbu! Izgledaš nevjerojatno! I, internet će se 'razbiti' za 3...2...1...Ti si moja kraljica. Wow, izgledaš zapanjujuće! Vježbala si tako naporno kako bi izgledala ovako i drago mi je zbog tebe, ali želim ti reći da si ti meni uvijek bila spektakularna, prelijepa i sexy žena.

Kako je skinula kilograme, pitaju se fanovi i mediji diljem svijeta, a New York Post otkriva da je tajna u tzv. sirtfood dijeti, koju navodno preferira i Kate Middleton. Dijeta je podijeljena u dvije faze; početna faza traje tjedan dana i uključuje ograničavanje kalorija na 1000 kcal tijekom tri dana, konzumiranje tri soka od zelenog povrća i jedan obrok bogat slanom hranom svaki dan. Sokovi uključuju kelj, celer, rukola, peršin, zeleni čaj i limun.

Takav način prehrane djeluje na principu da jedenjem određenih stvari možete pokrenuti aktiviranje određenih proteina sirtuina, nazvanih kolokvijalno "mršavi geni". Sirtuine možete pronaći u namirnicama poput kelja, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, heljde, borovnice i rikole. Slatka iznenađenja na meniju uključuju crno vino, kavu i tamnu čokoladu, a meso nije sirtuin. Naravno, Adele je počela i vježbati pilates, uz osobnog trenera.

adele mršavljenje, gossip vijesti, vijesti o poznatima, adele smršavjela, adele dijeta

bottom of page