top of page

DEJAN LOVREN OBRATIO SE JAVNOSTI SA NE BAŠ RADOSNIM VIJESTIMA

Podršku mu dalo stotine fanova i sportaša

- Ovu odluku donio sam otvorena srca i nakon dugo razmišljanja. Dosta mi ovo teško pada, i dok to pišem pokušavam ne zaplakati, ali već me dobro poznajete kao čovjeka sa srcem i neskrivenim emocijama - započeo je javno obraćanje reprezentativac Dejan Lovren i nastavio - Došao je i taj dan kada se moram pozdraviti i reći zbogom hrvatskoj reprezentaciji...sanjao sam kao dijete da ću igrati na velikim turnirima, u tom najljepšem dresu sa šahovnicom na sebi. Bijelo-crvene kvadratiće sam prvi puta odjenuo sa devet godina i nikada neću zaboraviti taj poseban osjećaj - kao da sam imao na sebi Supermanov plašt. Osjećao sam se moćno, samouvjereno, neustrašivo, baš kao i moj heroj Superman....Bio sam nekoliko puta razočaran svojim izvedbama, smatrao sam da mogu puno više dati, ali jednostavno se neke stvari nisu poklopile. Najljepša strana ove reprezentativne priče za mene je sve ono što smo ostvarili u proteklih pet godina....meni je i dalje sve to kao jedan veliki san. Živio sam za ovakve trenutke i doživio sam ih s najvećim ponosom. Neću ih nikada zaboraviti, nosit ću ih zauvijek u svom srcu...


Cijelu zahvalu pročitajte niže

Lovrenovo obraćanje odmah su pozdravili aplauzom i emotikonima sreće Luka Modrić, Joško Gvardiol, Filip Hrgović, Sinković Brothers, Slaven Lustica, Michael Bastos, Ivan Dodig i brojni fanovi.


A posebnu zahvalu Dejan je uputio i svojim trenerima - Slavenu Biliću, Igoru Štimcu, Niki Kovaču, Anti Čačiću i na kraju Zdravku Daliću.


bottom of page