top of page

RENE BITORAJAC BOLJI U NOGOMETU OD RAKETE

Glumac vs.nogometaš - pogledajte koji je bolji u bacanju

- Jesi li već osmislio trik na domaćem terenu? Ako nisi, što čekaš? Pokaži svoj skriveni talent iz vlastite fotelje jer DOMAćica sponzorira tvoj ostanak doma. Osvoji RaTrikić izazov i osvoji slatki Kraš paket! - poručio je nogometaš Ivan Rakitić i pokazao kako puca u kutiju keksiju čarapom.

No, nakon što je Raketa pokazao svoje, glumac Rene Bitorajac pokazao je da može drugačije i usudili bismo se reći bolje!

- Neke reklame jednostavnu zaslužuju svoju drugu verziju. A sada... - najavio je Rene pred svoj video

- Talentiran. Ja uzo loptu i pogodio susjedu. Jer je ona domaćica, ne radi nigdje. Jel se to računa? Koliko puta si pokušavao? A jesi ga skinio, svaka čast. Od sad igraš srednjeg veznog u repki. Iso miki. Fali zlatni lanac. Vala si ga skinuo. Jel domaćica udaljena 2 metra od tebe. Haha car si! Ronaldo, Mesi, ma svi su oni mala maca za tebe. Ivan Rakitić bez kose. Ode jadna ptica. Pa takve trebamo u repki. Bravo bolje od Rakete. Ahaaaaa bolje od originala. Jači si od Prosinečkog. Legendo! - nahvalili su Reneov talent brojni čitatelji.

Do zaključenja ovog članka nismo doznali što o talentiranom Bitorajcu misle Raketa i Kraš. ivan rakitić najnovije vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, rene bitorajac najnovije vijesti

bottom of page