top of page

DEICHMANN GUMENE ČIZME ZA KIŠNE DANE

Fashion statement

Već s prvim jesenskim kišama koje se slijevaju niz ulicu, u potrazi smo za onim parom obuće koji može pomoći da noge ostanu suhe. Gumene čizme su zato savršeno nepromočivo rješenje s kojim možemo spremno dočekati kiše i snijeg, ali i pravi fashion statement, jer ih se doista može kombinirati uz svaki odjevni predmet i modne dodatke!

Za one koji su odlučni u tome da sivo i kišovito vrijeme uljepšaju nekom veselom bojom - tu su šareni modeli koji privlače pogled. Upravo zato što je garderoba za jesen i zimu većinom u tamnijim i neutralnim bojama, ove čizme mogu se jednostavno kombinirati. Tako i šetnja gradom pod kišobranom može biti stilski privlačna i zanimljiva. S druge strane, jednobojni modeli idu na sve šarene kombinacije, što će razveseliti one koji vole eksperimentirati s odjećom, a s obućom ipak žele igrati sigurno.

Čizme koje imaju tekstilnu unutrašnjost čine da je u njima hodanje u prilično ugodno, zato prilikom odabira treba biti oprezan - jer tako možemo uživati i u kišnom vremenu. Pronađite u Deichmann trgovinama.

Comments


bottom of page