top of page

SVI KOMENTIRAJU NOVE SEVERININE CIPELE

Žena može sve isfurati kako treba

Svevremenska Severina nedavno nas je razveselila fotografijama sa Maldiva, gdje je uživala u pješčanim plažama, toplom moru i egzotičnom okruženju. - Ispod mosta rastu chilli paprike… - otkrila je i pokazala nam jednu tamošnju vilu.

Besprijekornu liniju pokazala je u mini kupaćem na točkice, kojeg su žene odmah poželjele za sebe. - S godinama ijoš ljepša, prekrasan badić. Linija. Uživancija - poručila joj je jedna pratiteljica.

A nakon što se vratila u Zagreb, obukla je crnu kožnu haljinu i obula nove bijele cipele, kojima je privukla puno pozornosti i komentara - Sekana, goriš. A šuze. Vidjeh salonke, priupitah se: tko bi to kupio bona i evo vidim ih na Sevki koja može sve isfurat da to izgleda top! Fantastična Severina. Ali samo ona može nositi sve, jedina žena kojoj SVE pristaje. Moja baka uvijek kaže: da Severina i vreću navuče na njoj bi lijepo stajala. Shoes are top. Jedan like za te štikle. Sta god obuče izgleda top! Respect. Seve, kad će novi album?PS. Štikle kidajuuuuu! Kuži cipelica...


bottom of page