top of page

DANIJELA DVORNIK NAŠLA POSAO

Još se uhodava

Poznata baka Danijela Dvornik (53), mama blogerice Elle Dvornik, pohvalila se novim poslom - Moje novo radno mjesto... I mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnuti ćemo u pravom svijetlu - izjavila je Danijela i pohvalila se wine & cheese barom u Sutivanu na otoku Braču pod nazivom More i istina.

- Sretno. Uskoro dolazim na Brač na odmor pa ću svakako navratiti. Puno uspjeha i sretno. Divim se ovoj zženi koliko pozitivne energije ima. Svaka čast, divim vam se za sve. Bili smo jutros i divno je. Kolika energija kod tebe Danijela! Za ne povirovat! Iskustvo više, super, želim ti da osjetiš čari ugostiteljstva radila sam taj posao sa puno ljubavi i razumijevanja. Dobro uložena lova. Neka vam je sretno. Svaka čast draga Danijela, želim puno uspjeha u koji ne sumnjam. Tko radi, ne boji se gladi. Ti si primjer žene, nas + 45. Slikovito...šarmantno, privlačno - poručili su Danijeli njeni pratitelji.


A ona nam je pokazala i kako će kafić biti uređen

Čini se kako će poznata mama i baka neko vrijeme provesti na Braču, u koji se očito zaljubila, a hoće li zimi dolaziti u Zagreb čuvati unuke, tek ćemo doznati. danijela dvornik najnovije, danijela dvornik kuca na bracu, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page