top of page

DANIJELA DVORNIK POSEBNO UREDILA SVOJU DRUGU KUHINJU

Čisti hedonizam

Najpopularnija baka u Hrvatskoj Danijela Dvornik oduševila je svoje brojne fanove, kada je pokazala kako je uredila drugu kuhinju. Vanjska kuhinja zasjala je u punom sjaju, pa se tako u njoj nalazi grill na plin koji je po riječima Danijele konstantno u pogodnu, a tu je i posebno uređena terasa, najljepši dio za chillanje

foto IG story


- Baš je ugodna atmosfera! Čisti hedonizam....Uživajte, zasluženo. Samo gušti i nedaj da ti pokvare tu ariju. Inače nisam zavidna osoba, ali na ovom zavidim haha. Uzivajte, pozdrav iz Sarajeva. Kako je divno vidjeti i znati da je ovako nešto moguće, uživajte, zaslužili ste sve ovo Danijela - poručili su joj mnogi.

A kako je uredila balkon, Danijela je pokazala drugom fotografijom, uz objašnjenje - Kupovinom ovih stolica nekako mi se čini da sam ovu kuću kompletirala, ali da mogu reći da je sad gotovo, ne mogu. Prostor u kojem živim uvijek je promjenjiv, makar za detalj. Nisam od onih ljudi koji jednom urede prostor i to je to, ja konstantno nešto mjenjam i nadograđujem. Zapravo živim i mjenjam prostor u skladu sa svojim životom i potrebama. Sada mogu doručkovati i na balkonu, popiti jutarnju kavu ili navečer sjesti kad je vruće jer tu uvijek ima malo zraka i ljetnog povjetarca. Drugi balkon ima malo pogleda na more, pa se može i tu uživati. Mislim se, ova kuća nije velika, a svaka me prostorija i kutak na svoj način veseli.

bottom of page