top of page

DANIJELA DVORNIK OTKRILA KAKO JOJ IDE SA VJEŽBANJEM

Nije nezadovoljna, 'samo' ima još jedna stvar

- Ja sam u polju, na buri i suncu, na svježem zraku, u ljepoti. Ja sam u mirisima livade i bilja, u šarenim bojama proljetnog dana, nepreglednom zelenilu I plavetnilu neba. Ja sam najsretnije biće što zemljom hoda i diše gdje nema gužve i nema priše. Ja sam kraljica svoga malog raja tu mi je duša I bit ću tu do kraja - 'opjevala' je nekidan vesela Danijela Dvornik, koja doista uživa u novom otočkom životu. Često hoda i planinari, a najradije boravi u prirodi, okružena maslinama i cvijećem

Najpopularnija hrvatska poznata baka osvrnula se i na svoj ritam vježbanja, te otkrila koliko je zadovoljna...

foto Instagram story


- Vježbam i fizički napredujem, ono u čemu stagniram je kilaža u zadnje vrijeme jer nikako da ostanem dosljedna u prehrani - otkrila je iskreno Danijela i dodala - Nisam nezadovoljna, 'samo' trebam prehranu dovesti u red. Također je otkrila koje je sve benefite vježbanja dobila te kada je donijele neke od najboljih odluka u životu.

- Ženo kako pozitivno zračiš. Daj zezaš, skroz drugačije izgledaš, aaaa, nema šanse...Tao će mlađe kad si ljepša i zgodnija od 20 godišnjakinje - poručili su joj brojni fanovi, a jedna je pratiteljica dodala - Dino bi se iskida od smija da te vidi, ali neka pohvalno!, na što je Danijela brzo odgovorila - Viruj mi da ne bi...on bi me još više tjera.

bottom of page