top of page

SEVERINA NOSI SLIKU SVECA KOJI ŠTITI OD MALIGNIH BOLESTI?

Dobila tisuće pozitivnih poruka

Unatoč stanci od velikih koncerata i maloj mogućnosti da pjeva pred velikim auditorijem, Severina širi pozitivu svojim fanovima i poručuje da se dobro osjeća nakon karantene zbog korona virusa. Podsjetimo, ovako je izvijestila javnost 14.kolovoza - Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Imam pozitivan test, no nemam simptome, a zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb. Samoizolaciju je odradila u svom stanu, izolirana od svih, a nakon toga ponovno otišla u Split, gdje joj živi majka

Sa IN modernim cipelama koje krase veliki leptiri prošetala je omiljenim gradom i 'otpjevala' - Ispod sunca zlatnoga blista riva najlipša, Na planeti malena, al' u srcu najveća, puna duša radosti kad ti šapnem ime,

Grade moj! Split.


Iako se čini vesela i sretna, pjevačica je objavila i fotografiju na kojoj nosi puno lančića, a među nekoliko privjesaka jedna je pratiteljica primijetila njoj poznatog sveca - Je l' ovo Sveti Nektarije na privjesku? - pitala je pjevačicu.

Seve je tek kratko poručila - Ponedjeljkasto, misleći na to kako se osjeća i ubrzo dobila stotine pozitivnih poruka - Stvarno si lijepa. Bukvalno najlepša žena na Balkanu. Divno izgledaš. Naj lipša Hrvatica 100%. Predivna kao i uvijek. Nikad mlađa. Ne znam postoji li igdje išta ljepše. Ma samo se praviš, prelipa si Seve. Priroda je čudo, te je sve tako jednostavno, skladno i neodoljivo! Stoji ti ponedjeljak.


Sveti Nektarije bio je grčki monah i nadstojnik samostana pored Atene. Preminuo je 1920. godine od maligne bolesti, a spisi tvrde da je uz njegovo ime zapisano više od 2.000 ostvarenih čuda. Mole mu se posebno bolesnici koji boluju od tumora, raka i malignih bolesti, a kada vjernik želi uputiti snažnu molitvu za svoj problem, želju ili bolest Bogu, obraća se upravo Nektariju da ga zastupa kod Gospodina. Neki vjernici tvrde da im je Nektarije davao upute u snu, što da učine kako bi ozdravili.

bottom of page