top of page

BIBERON CAKES SLATKA PRIČA ODUŠEVIT ĆE SVE LJUBITELJE SLASTICA

Proizvode torte i slastice već gotovo puno desetljeće

Biberon Cakes slatku priču otkrila sam kušajući njihove posebno dobre torte u zagrebačkom King Crossu. Čim je probate, shvatite da se iza njenog okusa skrivaju vještina, znanje, tradicija i biranje samo najboljih sastojaka. I odmah poželite još.


Biberon Cakes slavi torte i slastice već gotovo puno desetljeće. - Vođeni idejom da uveseljavamo ljude svojim slatkim delicijama, započeli smo s malenom proizvodnjom i timom koji je nosio ljubav prema desertima, imao gomilu inspiracije i želio ponuditi samo najbolje. Danas je u našim slasticama moguće uživati na mnogobrojnim lokacijama diljem Lijepe naše i to u Biberon Cakes slastičarnama, Biberon Cakes cornerima i Biberon Food barovima. Pripremajući i izrađujući unikatne torte napravljene isključivo u skladu s vašim željama, postali smo i dio najvažnijih dana u vašim životima jer ste naše torte rezali na tisućama vjenčanja, proslava rođendana, krštenjima i godišnjicama - pojašnjavaju.

biberon cakes

U želji da ponude samo vrhunske proizvode posebno ukusnih okusa, doista su uspjeli, a svi su rađeni samo od najkvalitetnijih sastojaka, uvijek svježi i donesenih iz hrvatskih OPG-ova.


- Težeći vrhunskim proizvodima uvijek smo pažljivo birali sve članove svoga tima. Birali smo ih zbog njihova umijeća, ali i zlatnoga srca te smo s vremenom prestali biti samo kolege i postali prava malena obitelj. Svjesni važnosti kontinuiranog ulaganja u znanje i vještine, redovito radimo na edukacijama i treninzima naših zaposlenika učeći od najboljih i najvećih svjetskih stručnjaka za izradu slastica - dodaju iz Biberon Cakes


Kažu da ako radite ono što volite, nećete osjetiti da radite ni dana u svom životu. Svakodnevna proizvodnja slastica s ljubavlju i veseljem, doista se osjeti u >> Biberon tortama.


bottom of page