top of page

BEYONCE ODBIJA OTVARATI SI SAMA VRATA?

Odbija li si Beyonce sama otvarati vrata, pitaju se svjetski mediji

Prema navodima magazina Life & Style, Beyonce je postala tolika diva, da sada odbija sama si otvarati vrata - čak i u svom vlastitom domu. Medij je otišao u priči toliko daleko, da je 'potvrđeno' kako je slavna pjevačica čak unajmila vratara koji je užurbano prati po cijele dane i brine da ona ne mora dirnuti kvake.

No, bez obzira na česte medijske natpise ovog tipa, medij Gossip Cop već je nekoliko puta demantirao tračeve o slavnoj zvijezdi...


- Razmislite ljudi. Zar bi Beyonce, jedna od najslavnijih i najbogatijih osoba na svijetu, doista pored sebe držala vratara da je prati 24-7 i ne imala sekunde mira? Zar doista mislite da ona ne želi privatno vrijeme sa svojim mužem i djecom? Čak i ona mora na wc, a možda i usred noći. Stvarno je apsurdno vjerovati da ima ikoga pored sebe u takvim intimnim trenucima.


Čini se da se pjevačica ne zamara sa napuhanim vijestima, jer gotovo svakog dana objavljuje fotografije na kojima izgleda sexy, nasmijana i vesela, u društvu obitelji i 8-godišnje kćerkice Blue Ivy.

spektakli, poznati hrvati, vijesti o poznatima, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi, poznate zene, beyonce

bottom of page