top of page

BEN&ANNA PRIRODNE PASTE ZA ZUBE U STAKLENKAMA

Revolucija u oralnoj njezi podrijetlom iz Njemačke

Po kojem principu birate pastu za zube? Vjerujete li reklamama ili deklaracijama na proizvodima? Ukoliko je vaš odgovor broj dva, čitajte dalje! Njemački beauty brend Ben&Anna predstavljaju neodoljive paste za zube koje dolaze u staklenim pakiranjima.


Revolucija u oralnoj njezi tako se dogodila kad su na tržište predstavljene eco friendly paste za zube u staklenkama. Dolaze u dvije varijante - White & Black a na vama je da odaberete sastav ljekovitog bilja kojim želite njegovati svoju usnu šupljinu. Važno je napomenuti da sve Ben&Anna paste za zube sadrže blagotvorne sastojake iz prirode. Osim što se radi o certificiranoj prirodnoj i veganskoj kozmetici, ambalaža svih proizvoda u potpunosti je bez plastike.

White ili Black?

White pasta za zube sadrži dragocjenu kadulju te dovoljno vitamina A i antioksidansa koji štite usnu šupljinu od karijesa i slobodnih radikala. Ono što je posebno je enzim ananasa kojem je zadatak izbijeliti vaše zube. Black pasta za zube s aktivnim ugljenom ne samo da sprječava žute naslage na zubima, već nudi i zaštitu protiv karijesa. Pasji trn i kamilica brinu za potrebnu njegu i pružaju zaštitu vašim zubima. Prirodna metvica odgovorna je za svjež dah.

Tabletice za čišćenje zubi

Ben & Anna također imaju i tabletice za čišćenje zubi, koje čiste zube uz pomoć sode bikarbone, kvasca i ekstrakata bagrema i mente. Dodatno sadrže još i vitamin B12 kako bi ga nadomjestili u slučaju mogućeg deficita. Tablete su bez fluorida i nude kompletnu zaštitu od karijesa. S prirodnim sastojcima do zdravog osmijeha! Gdje kupiti? U svim dm trgovinama!

Комментарии


bottom of page