top of page

ANTONIJA ŠOLA OTKRILA ČEMU JE SADA U ŽIVOTU NAJVIŠE POSVEĆENA

Za Gossip otkrila i što radi u slobodno vrijeme

Uspješna kantautorica Antonija Šola neprekidno stvara nove hitove, a brojna javnost već je godinama upoznata sa njezinim autorskim radom za druge pjevače i pjevačice. Njezini radovi pjevaju se na vjenčanjima, koncertima i zabavama, a samo neki od hitova koje je pomogla stvoriti su Balkano i Djevojačko večer Maje Šuput, Dat će nam Bog Nine Badrić, Znaj da bit ću tu Tonyja Cetinskog, Doći ću ti noćas og Begina, Ljubav je Franke, Ono malo sreće Zdravka Čolića i brojne druge hitove. Antonija je i autorica nekih od najvećih hitova pokojnog Toše Proeskog, čija je glazba ostavila trajni trag na regijskoj sceni

Lijepu Antoniju pitali smo gdje se vezano za glazbu vidi kroz sljedeće 2 godine i s kime bi rado snimila duet? - Trenutno ne razmišljam o duetima već o svojim pjesamama kako za sebe tako i za druge. A što se tiče dugoročnih planova nisam sklona otkrivati ih dok nisam barem na više od 80% realizacije - otkrila je za Gossip.


A na pitanje čime se bavi u slobodno vrijeme i ima li neku aktivnost, koju joj je posebno gušt raditi, odgovorila je ovako - Što se tiče hobija ni tu nemam puno za otkriti, jer sam gotovo sve vrijeme posvećena glazbi i to najviše volim, a ostatak vremena posvećujem najbližima i druženju sa dragim ljudima te uglavnom rekreaciji, zdravom životu i čitanju.

Na svom službenom YouTube kanalu, Antonija ima više od 25 milijuna pregleda pjesama koje je napisala i otpjevala, a brojni joj fanovi pišu komentare poput - Nikad nisam tako lijepu pjesmu čula...Antonija je uvijek imala divne kvalitetne pjesme, a ona u svakom spotu jednostavna i predivna. Divna glazba i tekst, baš za opuštanje i uživanciju. Ovo je glazba što se treba slušati, ništa drugo ne priznajem i na ništa manje ne pristajem...Ti si primjer mlade i uspješne žene na koju se trebaju ugledati sve djevojke, primjer kako se jedno može biti i lijepa i pristojna i elegantna i romantična i razigrana, a pri tom jednostavna i skromna...Jel moguće da ova žena izgleda isto kao i prije 15 godina!? Sjajna si kraljice Antonija samo naprijed! Pjesma je odlična toliko emocija, toliko sjećanja, toliko ljubavi. To može samo naša Antonija.

bottom of page