top of page

ANA RUCNER OTVORILA SEZONU KUPANJA

Kao boginja

- Što se mene tiče sezona kupanja je počela - poručila je prelijepa violončelistica Ana Rucner, i pokazala nam kako izgleda njeno prvo ovogodiŔnje kupanje u Madrama.


U novom dvodijelnom badiću Ana je uživala bućkati se u plićaku, a brojni promatrači veselo su komentirali - Opla! Prelijepa si. Ženo draga, kao boginja si. Samo ti uživaj. Predivna. Anđeo na Zemlji. Super Ana. Čovječe, Bogu fala na daru, a litu na prezentaciji. Koja mačka. Što starija to bolja... Kao vino. Prelijepa si draga moja prijateljice.


Ana unatoč pandemiji koronavirusom, sudjeluje u novim glazbenim projektima, a posebice se veseli svom koncertu u Dubrovniku. Iako ne spominje često svog bivÅ”eg supruga Vladu Kalembera, opće je poznato kako su njih dvoje ostali jako dobri prijatelji te zajedno odgajaju sina. A kada odmara od brojnih obveza, Ana stigne otići i na rođendan dragog prijatelja PR-ovca

- On je osoba koja stoji iza svojih riječi i djela. Onaj koji uvijek zna sasluÅ”ati te na miran i staložen način pronaći pravo rjeÅ”enje za sve. Hvala ti. Lijepo je da postojiÅ” Davore - poručila je ponosno.

bottom of page