top of page

ANA MARAS HARMANDER ZAVRŠILA U BOLNICI

Leži u KBC Split

- U životu se znaju dogoditi situacije koje ne bi predvidjeli ni mistici, ali se svakodnevno događaju. Na primjer, bezbrižan odlazak na posao koji volite završi u bolnici na hitnom prijemu, dvaput u mjesec dana zbog dva, naizgled, različita razloga, a zapravo je sve povezano. I sve je s razlogom, ali je spašavanje života kojeg tog dana kad ste otišli na posao nije ugrožavalo ništa. Zdravo tijelo, zdrav duh. I tako, nakon dva dana na jednom odjelu te već petnaest dana na drugom odjelu jedne te iste bolnice, pritom u jeku pandemije, ono sto vidiš je neizmjerna predanost i napor, stručnost i empatija ljudi koji spašavaju živote svakodnevno. Vjerujte, ne čine to zbog novca ili slave, već iskrene potrebe. Pišem ovo da ih malo bolje razumijemo, da ih ne osuđujemo, da ih pokušamo shvatiti ili da se bar na tren stavimo u njihove cipele. Njima je svaki život vrijedan. Svaki! Jednako! I htjela sam im reci hvala! HVALA i pozdrav s mora - izjavila je domaća glumica Ana Maras Harmander (39)

- Brz oporavak ti želim. Ane da te i dalje čuvaju. Drž se. Drži se maco! - poručili su Ani brojni kolege Saša Buneta, Sementa Rajhard, Bojana Gregorić, Lana Gojak i Damir Kedžo, dok su joj fanovi poslali poruke podrške - Ti Ano toliko dobra da ti sva dobra energija svemira pomaže u rekuperanju. Zato, ne brini se. Tvoj omiljeni lučonoša. Ana divna si! Možeš ti to ! Lijepo zboriš... Najvrckavija i najpozitivnija glumica na našoj sceni a i šire! Hvala u ime svih medicinskih djelatnika iz okruženja! Brz oporavak predivna naša. Samo ti dođi k sebi tako da mi možemo doći k tebi u kazalište,- a možemo i doma po potrebi. Pusa iz Istre! Brzo nam se oporavi i vrati osmjeh. Ma neka netko bar jednom ovako lipo pohvali djelatnike KBC-a.

- Dobro moje dite, I kad je tvoj život u pitanju ti se diviš i misliš na druge ljude. Hvala im na svemu, volim te ljubavi mamina - poručila je Ani njena mama Senka Maras. Ipak, mnoge je začudilo što Ana nije spomenula što joj se dogodilo i zbog čega je tako dugo u bolnici.


Glumica kazališta Kerempuh u braku je sa Šveđaninom Johnom Harmanderom, za kojeg se udala 2012. godine u Las Vegasu. Zajedno imaju 5-godišnjeg sina Rubensa, a trenutno žive na relaciji Hrvatska-Švedska. U Splitu će morati ostati sve dok Ana ne ozdravi, a unatoč tome što je teško, ovako poručuje svima - Znam da sam snažna i sada kad sam slaba. Maštam kako uživam na moru.

bottom of page