top of page

ADAM KROMER SA SLJEMENA PORUČIO SVIMA ŠTO MISLI

Fanovi showa podijeljeni su u mišljenju prema njegovoj vezi s Gogom

- Prije godinu dana je započela moja avantura promjene života kada sam ugledao ovaj citat Marka Twaina: za 20 godina, bit ćeš više razočaran s onim što nisi napravio, od onoga što si napravio.Zato otpusti konope. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati vjetar u svoja jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj! Mogu vam iz vlastitog iskustva reći da nikada nećete požaliti. Svi se bojimo novoga, ali to donosi samo bolje i ljepše stvari. Bit će uspona i padova, ali na kraju će sve dobro završiti. Zato živite, maštajte i volite! - poručio je Adam Kromer iz RTL showa Brak na prvu, negdje iz šume sa Sljemena i tako dao do znanja što misli o silnim komentarima pratitelja emisije.


Iako su brojni fanovi showa negativno reagirali na objavu njegove veze sa Gordanom Marelli i vijesti da u ljeto očekuju svoju prvu bebu, Adam je sretan baš kao i Goga. Misle da nema ništa loše u tome što su se zaljubili, posebice jer su svoju vezu započeli tek kada je brak sa Nikolinom i Dejanom - završio.

- Došla samo da vidim jel ima Goge na slikama. Bogami i ja. Nikolina je dobrog srca, neiskvarena , osjećajna... to šta se ona malo drugačije izražava, ili se u pojednim situacijama ne zna izraziti - niti malo ne garantira da je loša osoba! To vam ali baš nije trebao!! Vi se ponašate kao da je ovaj eksperiment značio da oni moraju pod svaku cijenu da ostanu i glume ljubav na silu u vezama koje nisu funkcionirale u startu. Svako je sam odgovoran za svoje postupke, i ne može nitko nikoga da ocrni ili prikaže onakvim kakav nije. Meni su Goga i Adam najdivnije i najkulturnije osobe u ovoj emisiji. Goga je jedna rođena dama, odmjerena. Želim vam svu sreću svijeta! Moje mišljenje je da pojedinci čak ne bi rekla da vrijeđaju, samo iznose svoje osobno mišljenje.. svako ima različit pogled na odredđnu situaciju, osobu, ljude ...Na Goginom profilu, također ima prilično uvredljivih komentara. Što je zaista nedopustivo. Vrlo je tanka linija između iznosenja mišljenja, bivanja iskrenim i nekulture. Neka pobijedi ljubav. Nek vam je sretno, divan ste par. Sretno zaslužujete jedno drugo i puno sreće vam želimo - složili su se Adamovi pratitelji i tako pozitivom pokušali 'poklopiti' negativne komentatore. brak na prvu kandidati adam, brak na prvu adam i gordana, gossip vijesti, tračevi, vijesti o poznatima, tračevi na estradi najnoviji

コメント


bottom of page