top of page

5 POZNATIH ŽENA STILISTI OBUKLI PRILIČNO NEOBIČNO

Pet poznatih žena njihovi su stilisti obukli prilično neobično

U svijetu slavnih i poznatih, vrlo je važno biti dobro obučen, mijenjati modne kombinacije i učiniti publiku, fanove i kritiku - zadovoljnima. Uspijeva li to baš svima i uvijek, dobro je pitanje


- Ti si moja Barbie. Ti si najvrući dalmatiner kojeg sam ikad vidio. Da barem postoji 101 verzija tebe! - napisali su pjevačici Katy Perry njeni obožavatelji, nakon što su je vidjeli u ogromnoj toaleti, koja ih je podsjetila na poznati film 101 dalmatiner. Katyjin stilist kombinirao je haljinu sa crnim točkama, na koju je dodao crnu mašnu i dodatni 'pufasti' dio, koji izgleda kao druga mašna. Kako biste vi komentirali ovaj look?

Pjevačica Rita Ora prošla je bolje sa komentarima obožavatelja, jer su ovo njeno izdanje pohvalili - Odlično izgledaš! Predivna si. Ovo je kao zlatna, samo crvena.


Prilično neobični outfit obukla je za događanje u Parizu, a cijela haljina zapravo je izgledala kao ogromni crveni plaš. Na glavu je stavila jednako neobični šešir, iz kojeg su 'letjeli' bijeli konci.

Mladu pjevačicu Haile Steinfeld stilist Rob Zangardi obukao je u neobičnu mini haljinicu koja je podsjetila na sirenu. Turbo kratka odiza u kombinaciji sa velikom mašnom i dekolteom ispred, dala je poticaj fanovima da komentiraju - Ovo je jako moćan modni dizajn. Stil za koji umireš. Zapanjujuća si! Ovaj je look izvan ikonskog.

Manekenka Heidi Klum u prilično je neobičnoj haljini stigla na humanitarni Angel Ball. Čitava konstrukcija lepršala je oko nje poput krila, a iako se činilo da je Heidi ispod haljine gola, boje koje su se stapale jednu u drugu napravile su taj zanimljiv efekt.

Možda najneobičniju odjevnu kombinaciju, od pet slavnih dama, obukla je glumica Cara Delevingne, koja je doslovce imala rupe u kombinezonu. - Da su hače uže, svidjela bi mi se više. Ovo je baš zabavno - komentirali su njeni pratitelji.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

bottom of page