top of page

ZNALO SE DA ĆE DOĆI DO PANDEMIJE I ZATVARANJA

Glumac tvrdi da se znalo da će se dogoditi korona virus

Kada su ga pitali je li pandemija koju danas proživljavamo, nešto o čemu se pričalo još 2011. godine, gluma Jude Law ovako je izjavio za časopis GQ, prenosi Alo - Film Zaraza u kojem sam glumio danas se čini gotovo proročanski. Film prati pojavu novog virusa, neobične simptome i brzo širenje zaraze, a ovako nešto već se tada očekivalo.


- Znalo se da će se to dogoditi - ispričao je Jude i dodao - znanstvenici, koji su bili prisutni tijekom snimanja kako bi nam dali stručne savjete, rekli su da je jako izgledno da će se dogoditi takva situacija u stvarnom životu. Odlični stručnjaci koji su radili s nama, bili su iskusni i znali su što se očekuje. Rekli su nam da će se to dogoditi, samo je pitanje vremena. Kako su to opisali, imalo je smisla, a tako se točno i dogodilo. Kad je došla 2020. i kad sam čuo šta se događa u Kini, ono što se počelo događati u cijelom svijetu, nažalost, nisam bio iznenađen - ispričao je poznati glumac.

Film Zaraza danas se pojačano traži i gleda, a u njemu glumi jako puno poznatih glumaca poput Matta Damona, Kate Winslet i Gwyneth Paltrow, što ga čini vrlo dojmljivim i gotovo pa prestvarnim za gledanje. Najavu pogledajte na >>> YouTube Zaraza

bottom of page