top of page

STVARNO POSEBNA FOTOGRAFIJA MIŠE KOVAČA

Razdragao se i Željko Samardžić

Pjevačica Ivana Kovač oborila je rekorde slušanosti i došla do više od 1,3 milijuna pregleda svojeg dueta Danas sa Lukom Basijem, a nastupima po Slovenija oduševila je brojne fanove. - Volim vas sve - poručila im je presretna.

Lijepa pjevačica tako je nakon brojnih ljetnih nastupa zakoračila u one jesenke i odradila brojna gostovanja. - I taj ritam grada...ili ga voliš ili ne! Nema sredine - komentirala je tijekom nedavnog posjeta Zagrebu. Mnogi su joj poručili da posljednjih dana izgleda stvarno odlično - Nikad bolje nisi izgledala...baš te gledan zadnje vrime - komplimentirao joj je jedan pratitelj.


Svoju sreću i unutarnje zadovoljstvo Ivana može zahvaliti i ocu Miši Kovaču te 4-godišnjoj, preslatkoj kćerkici Eleni, s kojom provodi svaki slobodni trenutak

- Ljubav je to - pojasnila je kratko Ivana odnos svog oca i kćeri, a pjevač Željko Samardžić posebno se razdragao - Predivna fotografija.


- Mogu da zamislim koliko je deda sretan.. .Od srca vam želim sve najljepše...Didovo zlato sretno. Mišo uživaj u svojoj lipoj unučici. Prava ljubav. I ja vas puno obožavam Mišo. Jubav je to, krasna fotka naš Mate Mišo i njegov cukarin. Curica je preslatka, a tata vam je jedini i neponovljiv. Ništa ljepše danas se ne može vidit. Prava iskrena ljubav. Lipota didina. Daj Bože Miši zdravlja još koju godinu da uživa u unucima - komentirali su mnogi.

bottom of page