top of page

SEVERINA I NJENA LJUBAV OD 1992. GODINE

Magični spoj

Sve što naša Severina radi, ne može proći nezapaženo, a svoj 'magični spoj' sa popularnom modnom dizajnericom Matijom Vuicom odradila je vrhunski - Volimo se od 1992. poručila je sa showa, na kojem je nosila krunu i Matijine haljine - Baš sam mislila od kada, od starog dućana u Radićevoj... i emisije na HRT- u..jao..30...slavimo obljetnicu - rekla joj je bliska prijateljica.

A kada će izdati novi album i uveseliti tisuće svojih vjernih fanova, Seve je otkrila - Mislila sam da ću završiti album još prošle godine, jer su pjesme već bile gotove za objavljivanje, ali svaki dolazak u studio bi nas potaknuo na još veću kreativnost, na "ajmo još ovo, ajmo još ono…" Opušteno smo ih priveli kraju te sad ide faza miksanja i masteriranja…Nadam se da će vam se sviđati kao i pjesma 'Fališ mi', koju ste u 6 mjeseci na YT poslušali skoro 50 milijuna puta. 'Sorry' čeka na vas i za jedno mjesec-dva bi trebao biti gotov... Hvala od srca na strpljenju.

- Jedva čekamo! Sve je bolje kad se dugo kuha! Odbrojavanje počinje. Jedvaaaaa čekam!!! Jedva čekam.... Jer slušamo i dalje stari ablum na putu ka moru... Godinama tako.... - podržali su je komentarima Dalibor Petko, Suzy Josipović, Anita Dujić, Ana Begić i brojni drugi.

bottom of page