1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

SAJAM VJENČANJA U NOVOJ GRADIŠCI

Četvrti po redu Sajam vjenčanja „Exclusive“ u Novoj Gradišci i ove će godine okupiti obrtnike i ostale kreativce iz cijele Hrvatske

Obrtnica Ljiljana Šoch, organizatorica Sajma, vlasnica je istoimenog obrta u Novoj Gradišci te rado ističe koliko je ponosna što sajam svake godine okuplja sve više izlagača i sponzora.


- U organizaciju prvog sajma krenuli smo iz želje da okupimo i povežemo poduzetnike iz Nove Gradiške i drugih slavonskih mjesta koji se bave različitim djelatnostima vezanim uz vjenčanja - prisjeća se Ljiljana prvog Sajma koji je okupio svega dvadesetak izlagača dok ih danas ima blizu stotinu.


Sajam vjenčanja održat će se 9. studenog u 10 sati u šatoru u samom centru Nove Gradiške i okupit će izlagače iz industrije vjenčanja cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara. Ljiljana Šoch pažljivo je birala sudionike sajma, a posebno je osmislila svečanu modnu reviju, a uz plesni studio Marine Mihelčić i Dominik&Co, sve posjetitelje očekuje još jedno glamurozno iznenađenje koje organizatori drže tajnim.


Samo sat vremena vožnje od Zagreba i Osijeka sve posjetitelje očekuje raskošna ponuda, sajamski popusti, nagradna igra, bogata gastro ponuda te jedinstvena večernja modna revija.


Detalje i više informacija potražite na Facebook stranici Sajma vjenčanja.