top of page

PRIZEMNI MOMENTI KOJI ZVIJEZDE PRIKAZUJU BAŠ POPUT NAS

Oni su baš poput nas i iako kamere to rijetko bilježe, otkrili smo prave prizemne momente zvijezda

Poznate svjetske zvijezde žive glamurozne živote ispred kamera, no s vremena na vrijeme možemo ih vidjeti u posve običnim, prizemnim trenucima kada šeću ulicom bez šminke i neoprane kose, šeću kućne ljubimce, odlaze kod frizera, na vježbanje, u šetnju, na sladoled ili kupovinu namještaja. Većina se vješto skriva od paparazza, no mi ih vjerno pratimo i otkrivamo neke posve uobičajene, ljudske situacije

Tri glavne glumice hit serije Sex and the city u šetnji tijekom snimanja djeluju zbunjeno i pod pritiskom, jer ih promatra na tisuće fanova, redatelj i filmska ekipa od stotina članova. I dalje im nije lako ponašati se prirodno i glumiti usred ulica New Yorka, iako to već rade preko 20 godina.

Zendaya i njezin dečko Spiderman Tom Holland uvijek su pomno dotjerani na crvenom tepihu i ispred fotoobjektiva, no u šetnji svojim kvartom djeluju prilično opušteno.


- Izgledaju dobro, izgledaju sretno, odgovaraju jedno drugom i sve te slatke stvari. Ipak, ne vidim da ovo ide nigdje, on je niži od nje. Vjerujte mi ljudi, devet od deset ne funkcionira iz tih slučajeva - komentirao je jedan pratitelj, dok se drugi nisu složili s njime.

Rihanna uživa na rodnom Barbadosu tijekom druge trudnoće, ne opterećujući se hlačama koje više ne može zatvoriti, te bez šminke i frizure kakvu inače ima. Snježan kornet sladoled sa lokalnog štanda i to je dovoljno da bude super sretna!

Tijekom odmora u Italiji, Bellu Thorne ulovili su kako šeće ulicama u pratnji dečka. Kada je vidjela bliceve fotoaparata, prvo što je - poput svake žene napravila - je provjeriti haljinu.

Čini se da JLo gotovo nikada ne može pobjeći fotografima, čega je svjesna i zbog toga i tijekom shoppinga dekoracija za dom izgleda fantastično. Jedna je od rijetkih javih osoba, koje skoro nikada nisu imale 'crveni' trenutak van red carpeta.

Venus Williams pala je tijekom ponovnog osvajanja Wimbledona te se još čeka vijest o tome hoće li moći nastaviti. Fotografi su je ulovili baš u trenutku dok je ležala u boli na travnjaku i tražila pomoć.

Ryan Gosling uočen je kako slijeće u Torontu uoči premijere filma Barbie, a rijetko tko ga je prepoznao obučenog poput brojnih putnika, koje možemo vidjeti na svakom aerodromu.




bottom of page