top of page

PORUČIO JOJ: BOR TI IMA KRIZU IDENTITETA

Rijetko viđeni ukrasi

Simpatična voditeljica Ecija Ivušić na svojim društvenim mrežama rado dijeli trenutke iz privatnog života, pa je tako često možemo vidjeti u društvu Nives Celzijus, s kojom je dobra prijateljica, zatim na putovanjima, u različitim aktivnostima poput igranja tenisa, plivanja i šetnji, a često i u društvu njenog psića Ria. Posljednjom objavom, onom ispred bora, Ecija je oduševila fanove ali i potaknula komentare na pink kombinaciju ukrasa

- Ti si vrhunac privlačnosti. Prirodno lijepa. Ne znam, di da gledam - napisali su neki, dok je jedan obožavatelj komentirao - Bor ima krizu identiteta, ali si fino osmjehom popravila situaciju, sretan Božić.


Ispred drugog neobičnog bora Ecija se fotografirala kod prijatelja, gdje se igrala s još jednim psićem

A kada je pred par mjeseci smršavila 2 kilograma i tako stavila točku na i svojoj savršenoj liniji, Ecija je objavila poduži post sa savjetima kako da i drugi uspiju - Nije drama niti išta radikalno, radi se o 2,3 kile, ali na moju visinu i to čini razliku. Nije ni priča o velikom treningu i dijeti. Fizičkog tijela. Ali duhovnog je. Jer svaka promjena, na bolje i na gore, zahtijeva neku vrstu rada. A najteži rad je onaj na sebi. Jer puno je lakše popit cugu i potisnut, nego popit vlastitu pamet i pritisnut. Sebe. Na razmišljanje, oprost, otpuštanje, prihvaćanje, ljubav...Puno je lakše pojest tortu, nego otrove vlastitog uma. Još ih je gore probavit poslije. Pa najbolje je onda i prestat ih uzimati, a najbolje od svega je preuzeti potpunu odgovornost za svaki gorak okus koji je ostao u ustima. I tako sam se prestala hraniti, ne šećerima i ugljikohidratima, nego otrovima vlastitog ega i počela uzimati čistu ljubav. Intravenozno. Ne kroz usta. Jedino što puno radim kroz usta je govorim ljudima koliko ih volim. Također puno prihvaćam one koji ne vole mene i puno cijenim one koji me vole. I puno sam zahvalna na tom svakom zalogaju ljubavi koji uzmem sa zahvalnošću i koji mi se prima samo oko srca i ništa oko trbuha. Svima vam želim da se danas napapate puno ljubavi za doručak, ručak i večeru. Ne trebate znati kuhat, samo trebate znati volit. I svi sastojci koji vam trebaju su u vama samima - poručila je Ecija.


bottom of page