top of page

PITALI SMO BARBARU VICKOVIĆ KOJA JE TAJNA NJENOG IZGLEDA

Spašava je način na koji živi

Popularna glumica Barbara Vicković u svojoj 51.godini života izgleda bolje no ikada, zbog čega smo je 'morali' pitati koja je tajna njenog odličnog izgleda - Imate li neki tajni elixir ili ste uporni u određenoj prehrani i aktivnosti?


- Hvala na komplimentu! Nema tajnog elixira:))))) Umjerenost i što jednostavniji život bi mogla biti formula. Možda me spašava to što sam vegetarijanka!!!! - poručila je za Gossip Barbara i dodala - Tu su i molitva, meditacija te radost prema životu.

- U neopisivo dobrim odnosima...bivša i sadašnja sa divnim "mužem" Stojanom Matavuljem - objavila je ispod fotografije sa kolegicom Ecijom Ojdanić, i dobila puno podrške fanova.


Barbara Vicković inače je jedna od naših najtalentiranijih glumica, poznata po ulogama negativki, kao što su Vesna Lovrek u danas kultnoj TV seriji Villa Maria, te mafijaška šefica u Balkan Inc. Prvu ulogu pozitivke imala je u seriji Zabranjena ljubav, a danas je možemo gledati u gotovo svakoj popularnoj domaćoj seriji - Kumovi, Na granici, Kud puklo da puklo, Mamutica, Sve će biti dobro, Zauvijek susjedi i brojnim drugima, u kojima nas uveseljava svojim talentom i glumačkim darom.

bottom of page