top of page

MOHITO NOVA KOLEKCIJA AQUATIC FANTASY

Nose se lagane svijetle boje i nježne tkanine

Nova proljetna kolekcija stigla je u Mohito trgovine. U AQUATIC FANTASY kolekciji pronaći ćeš mnoštvo modela izrađenih od prirodnih i certificiranih materijala - upravo ono što ti treba za proljeće.

Kolekcija je oplemenjena trendi dodacima poput torbe-košare u kombinaciji bijele i bež boje.

Aquatic Fantasy je ženstvena kombinacija azurno plave, bijele i nježne bež boje. Neka te ova kolekcija inspirira i podsjeti da nema života bez vode. Linija Aquatic Fantasy nudi harmoniju boja koje se nalaze u prirodi koja nas okružuje te suptilan i lepršav stil.

Mohito brend usmjeren je na kupce koji vole modu i cijene originalnu urbanu eleganciju. Mohito dizajneri stvaraju kolekcije za žene koje su samopouzdane, svjesne svojih prednosti i uz malo truda imaju mnogo stila. Mohito naglašava ženstvenost i nudi energičan izgled u skladu sa svjetskim modnim trendovima. Brend je savršen izbor za uredsko okruženje, razne poslovne i svečane prigode ili za slobodno vrijeme.

- Sve ljepo i kvalitetno...Lijepe i kvalitetne stvari. Brzo pošalju. Jednostavan povrat. Predivne stvari i brza dostava. Stranica je pregledna, a dostava brza. Ljubazni i profesionalni trgovci! Stigao paket....super Mohito hvala jos jednom. Najbolji! Kvaliteta odlična - komentari su brojnih kupaca online.

mohito online trgovina, gossip promocija, gossip vijesti, mohito nova kolekcija

bottom of page