top of page

MIRJANA MIKULEC DIZAJNIRALA PROJEKT POSEBNOG MAKE-UP STUDIJA

Cijeli je prostor u nijansama ružičastog

Mirjana Mikulec dizajn
foto Zvonimir Ferina

Novootvoreni salon dvoetažno je make-up carstvo male kvadrature kojim dominira pastelna ružičasta boja. Iva Dujić, dugogodišnja make-up artistica dizajnerice Mirjane Mikulec, obožava ovu nijansu i usprkos odgovaranju na koje je naišla sa svih strana, odlučila je da će upravo ova nijansa biti dominantna u njenom poslovnom prostoru. Upravo joj je u tome Mirjana pomogla.

Mirjana Mikulec dizajn

- Obožavam ružičastu, vedra je, ženstvena, nježna, a opet odvažna i hrabra. Odmalena je obožavam i ovo je morala biti boja mog studija, no sama ipak ne bih mogla urediti svoj prostor pa sam to prepustila Mirjaninom arhitektonskom studiju – kaže nam Iva koja je dugo skupljala inspiraciju na društvenim mrežama, imala jasnu viziju i definirane želje, a upravo to je Mirjani Mikulec olakšalo posao.

Mirjana Mikulec dizajn

- Super je kad vam klijent dođe s određenim smjernicama, željama i idejama, to uvijek olakša kreativni proces, a još je bolje kada tu osobu stvarno i poznajete. Iva je odlična vizažistica i kada mi je potreban profesionalan make up, predajem se njoj u ruke, tako da mi je jako drago što je ona ovaj projekt bez razmišljanja povjerila mom studiju – otkrila je Mirjana.

Mirjana Mikulec dizajn

Iz prostora je stvarno izvučen maksimum. Salon je male kvadrature, ima manje od 27 kvadrata, a vrlo visokih stropova pa su ga “razbili” galerijom i tako dobili dodatni prostor od 6 četvorna metra. Iako je prostor otvorenog tipa, pojedine zone odvojili su zavjesama od baršuna kojima se prema potrebi funkcionalne jedinice odvajaju.

Mirjana Mikulec dizajn


bottom of page