top of page

MEGHAN MARKLE IZGUBILA BEBU

Progovorila o teškim trenucima

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa i žena engleskog princa Harryja, danas je objavila vrlo emotivno proživljeno iskustvo, o spontanom pobačaju koji je doživjela. Za New York Times je napisala - Gubici koje dijelimo. Bio je srpanj ujutro kada sam započela svoj običan dan: napravila sam doručak, nahranila pse, uzela vitamine, pronašla izgubljenu čarapu i pokupila stvari s poda. Brzo sam svezala kosu u konjski rep, kako bih podigla sina iz kolijevke. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pjevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, veselu melodiju posve suprotnu mom osjećaju da ešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dijete, da gubim svoje drugo - podijelila je Meghan i dodala...

- Kasnije, dok sam ležala u bolničkom krevetu, držeći muževu ruku, zajedno smo plakali a ja sam pokušavala zamisliti kako ćemo ovo proživjeti. Mnogi od nas osjetili su veliki gubitak i bol ove godine...


Tisuće fanova kraljevske obitelji šokirano je ovim javnim pismom para, posebice kada se posljednjih mjeseci podosta pisalo o tome, je li Meghan drugi puta trudna ili nije. Također, pisalo se i o tome kako Harry izgleda tužno, a sada je njegova supruga otkrila da je doista bio nevjerojatno tužan. Zbog gubitka koji su doživjeli, ali i kako bi senzibilizirali javnost oko spontanih pobačaja, odlučili su svoje iskustvo podijeliti sa svijetom. - Izgubiti dijete znači nositi u sebi gotovo nepodnošljivu tugu. Iskusili su to mnogi, ali podijelilo jako malo njih - izjavili su oboje.


- Naše su misli s vama. Ovo je tako tužno...Puca mi srce od tuge. Svima koji su ovo prošli, znate kako je sada Meghan i Harryju. Imajte suosjećanja - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Meghan i Harry odvojili su se od kraljevske obitelji i njihovih dužnosti te su sa sinom Archijem preselili u Ameriku, u Los Angeles.

bottom of page